Εικονική περιήγηση και πωλήσεις ακινήτων

/, Μάρκετινγκ/Εικονική περιήγηση και πωλήσεις ακινήτων

Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις των ακινήτων χρησιμοποιώντας την εικονική περιήγηση

Το πλεονέκτημα μιας εικονικής περιήγησης

Για έναν αγοραστή ακινήτου, μια περιήγηση 360° είναι σχεδόν σαν να ήταν μέσα σε ένα σπίτι δίνοντας μια καλύτερη αίσθηση της αρχιτεκτονικής σχεδίασης, του μεγέθους μιας ιδιοκτησίας σε σχέση με μια αποσπασματική τύπου φωτογράφηση.

Οι περιηγήσεις ακίνητης περιουσίας έλκουν τους υποψηφίους αγοραστές ακινήτων διότι βλέπουν γρήγορα τα υποψήφια προς αγορά σπίτια, βοηθώντας τους να περιορίσουν τις αναζητήσεις τους χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν τις ιδιοκτησίες. Οι αγοραστές μπορούν να περιοδεύσουν ένα ακίνητο αρκετές φορές ή να το δείξουν σε κάποιον άλλο συγγενή η φίλο ενώ είναι να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για αγοραστές που αναζητούν σπίτι ή διαμέρισμα από μια άλλη πόλη ή σε άλλο μέρος του κόσμου.

Προσφέροντας στους πιθανούς αγοραστές την ευκαιρία να προχωρήσουν σε μια προεπισκόπηση της ιδιοκτησίας, μόνο οι σοβαροί αγοραστές είναι πιθανό να προγραμματίσουν μια προσωπική επίσκεψη, μειώνοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και των αγοραστών-πωλητών. Οι εικονικές περιηγήσεις μπορούν επίσης να είναι πολύτιμες για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων ακινήτων, καθώς οι ιδιοκτησίες τους μπορούν να προβληθούν σε νέους δυνητικούς ενοικιαστές ακόμη και όταν το οίκημα είναι κατειλημμένο.

Μια εικονική περιήγηση 360° ακίνητης περιουσίας προσφέρει σε όλο τον κόσμο πρόσβαση στην καταχώρισή του ακίνητου σας 24 ώρες την ημέρα προσφέροντας σας επιπλέον το πλεονέκτημα του καινοτόμου marketing σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε στιγμή η καταχώρηση δουλεύει για σας!

Στόχος μας είναι να οι υποψήφιοι αγοραστές να βιώσουν την ατμόσφαιρα του ακινήτου μέσω της εικονικής περιήγησης στην οποία θα αποτυπώνεται με το καλύτερο τρόπο η αίγλη της αρχιτεκτονικής σχεδίασης.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία εικονικής περιήγησης για τα ακίνητά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι ειδικοί της Εικονικής περιήγησης

Εικονική περιήγηση
Google Street View

Εικονική περιήγηση

Με πιστοποίηση από την Google

Εικονική περιήγηση
Websites view

By |2018-10-06T23:43:20+00:0010/2018|εικονική περιήγηση, Μάρκετινγκ|