Καταχώρηση στο Google Maps

/, Google Map/Καταχώρηση στο Google Maps

Η Καταχώρηση στο Google Maps είναι Απολύτως Απαραίτητη για Μικρές Τοπικές Επιχειρήσεις

Google Maps

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Google Maps ή Google Street View και σίγουρα έχουμε παρατηρήσει πληθώρα καταστημάτων και επιχειρήσεων να εμφανίζονται στον χάρτη.

Εάν είστε επικεφαλής ή ιδιοκτήτης ενός καταστήματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλατε η δική σας επιχείρηση να λείπει από αυτόν τον χάρτη που χρησιμοποιείται πλέον από την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητώντας ειδικούς επαγγελματίες ή και ζητώντας οδηγίες οδήγησης από τα έξυπνα κινητά.

Η υπηρεσία Google My Business είναι το πλέον απόλυτο εργαλείο μάρκετινγκ, μέσω αυτής της υπηρεσίας η επιχείρησή σας θα έχει πολλά πλεονεκτήματα:
  • να εμφανιστεί άμεσα σε νέους πελάτες που κάνουν τοπικές αναζητήσεις στο Google Search, το Google Maps και το Google+
  • να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν εύκολα και γρήγορα πληροφορίες όπως τρόποι επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας, οδηγίες μέσω GPS, την διεύθυνση του e-shop κτλ
  • να αποσπάσει τις τόσο αναγκαίες θετικές κριτικές που αξίζει
  • να δείξει επαγγελματισμό και κύρος

Oι τοπικές αναζητήσεις και πώς μπορείτε να κερδίσετε πελάτες από αυτές;

Μία τοπική αναζήτηση είναι όταν κάποιος αναζητά μία υπηρεσία ή ένα προϊόν προσθέτοντας μία διεύθυνση ή περιοχή.

Ένα καλά στημένο προφίλ στο Google Maps θα βοηθήσει το δικό σας κατάστημα να εμφανιστεί στα αποτελέσματα της αναζήτησης και να οδηγήσει τον ενδιαφερόμενο σε εσάς κι όχι σε κάποιον γειτονικό ανταγωνιστή.

Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Είναι ξεκάθαρο ότι τα καταστήματα που εμφανίζονται στο χάρτη αποκτούν μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Πόσο μάλλον όταν λείπει εντελώς ένα κατάστημα από τη χάρτη.

Αν ο πελάτης δεν μπορεί να βρει το κατάστημά σας, τότε είναι σαν να μην υπάρχει.

Τα καταστήματα που θα εμφανιστούν πρώτα έχουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα καθώς αυτά θα εντυπωθούν στη μνήμη του πελάτη, τη δική του διεύθυνση και τηλέφωνο θα κρατήσει και τέλος το πιο σημαντικό ότι στο δικό τους e-shop θα μπει για να δει και ίσως παραγγείλει online κάτι που θα του αρέσει.

Πώς να χτίσετε μία εντυπωσιακή παρουσία online

Είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να προβάλλει ένα σοβαρό και δραστήριο προφίλ και αυτό είναι κάτι που η Google λαμβάνει σοβαρά υπόψη ώστε να αποφασίσει ποια επιχείρηση θα δείξει πιο ψηλά στις αναζητήσεις.

Για αυτό φροντίστε:

  • να έχετε μία πολύ προσεγμένη και έξυπνα στημένη (local SEO) καταχώρηση στο Google My Business/Google Maps

Αυτήν την εποχή είναι πιο σημαντικό από ποτέ για μία μικρομεσαία τοπική επιχείρηση να αποκτήσει μία ελκυστική παρουσία online.

Ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα βήματα είναι να κερδίσει περισσότερους πελάτες και να κάνει γνωστό το brand της στο αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει.

Ένας ιδανικός τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι το Google My Business.

Μην χάνετε άλλο καιρό. Μπείτε στον χάρτη!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε την τέλεια καταχώρηση για το κατάστημά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι ειδικοί της Εικονικής περιήγησης

Εικονική περιήγηση
Google Street View

Εικονική περιήγηση

Με πιστοποίηση από την Google

Εικονική περιήγηση
Websites view

By |2018-10-06T23:08:55+00:0010/2018|Google Business, Google Map|